Osteopatia

Osteopatiassa kehoa hoidetaan sekä huomioidaan hyvin kokonaisvaltaisesti; ihmistä tarkastellaan kokonaisuutena, joka koostuu luista, nivelsiteistä, jänteistä, sidekudoksesta, kalvoista, lihaksista, sisäelimistä sekä rauhasista. Koulutus on monipuolinen ja kattava. Osteopatiassa hoidetaan paljon rytmisellä liikkellä kehon ongelma-alueita ja pyritään saamaan keho itse heräämään parantamaan itseään.  Hoito tähtää elinvoiman lisääntymiseen ja kehon omien säätely- ja paranemismekanismien voimistamiseen. Keholla on kyky parantaa itse itsensä, kun annamme sille mahdollisuuden.

Osteopatialla voidaan hoitaa kehon ongelmatilanteita hyvin monipuolsesiti. Tästä esimerkkeinä ovat selän, niskan ja raajojen kivut, jännitykset ja jäykkyydet, nivelongelmat, välilevyvaivat, hermoston kiputilat kuten iskias- tai rannekanava-oireyhtymä, tapaturmien ja urheiluvammojen jälkitilat, päänsäryt, migreeni, poskiontelon tulehdus, hengitystieongelmat ja astma, ryhtihäiriöt, raskauden aikaiset ja synnytyksen jälkeen ilmenevät selkä- ym. ongelmat.

Osteopatia oppilastyönä hoitomuoto on yhdistelmä osteopatiaa ja hierontatekniikoita. Lähestymistapa valitaan aina kulloiseenkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisimmalla tavalla sopivaksi. Mestan Kimmo ja Sini ovat ammatiltaan koulutettuja hierojia ja kolmannen vuoden osteopatiaopiskelijoita. Voit varata ajan osteopatiaan oppilastyönä niin urheiluhieronta - kuin osteopatiavalinnankin alta.


OSTEOPATIA
Osteopatia 60-75min 65€


OSTEOPATIA SUSANNA MANNINEN
Osteopatia 45-60min 65€

Opiskelijat -10%

Eläkeläiset -10%