Osteopatia

Osteopatia

Klassinen osteopatia on tehokas, miellyttävä ja äärimmäisen monipuolinen manuaalisen terapian muoto, joka perustuu terveyden kokonaisvaltaiseen vahvistamiseen kehossa. Osteopatiassa kehoa hoidetaan sekä huomioidaan hyvin kokonaisvaltaisesti; ihmistä tarkastellaan kokonaisuutena, joka koostuu luista, nivelsiteistä, jänteistä, sidekudoksesta, kalvoista, lihaksista, sisäelimistä sekä rauhasista. Koulutus on monipuolinen ja kattava.

Osteopatiassa pyritään aina löytämään ja hoitamaan ongelmien todellista syytä, ei ainoastaan oireita. Ihmiskeho on kokonaisuus, jossa kaikkien kehon osien rakenne ja toiminta vaikuttavat toisiinsa. Terve ja hyvinvoiva keho korjaa itseään automaattisesti ja näin vastustaa sairauksia. Kehon hyvä toiminta ja terveys koostuu tuki-ja likuntaelimistön sidekudosten, hermoston ja verenkiertoelimistön optimaalisella tavalla toimivasta yhteistyöstä.

Osteopatialla hoidetaan mm. lantio- ja selkäkipuja, niska-hartiaseudun vaivoja, erilaisia ylä- ja alaraajakipuja, hermoston kiputiloja (esim. hermopinteet), päänsärkyä, migreeniä ja huimausta, urheiluvammoja, purentaongelmia ja myös hengitys- ja ruoansulatusongelmia, stressiä, ryhtihäiriöitä, raskauden aikaisia ja synnytyksen jälkeen ilmeneviä selkä- ym. ongelmia

Monipuolisten, turvallisten ja yksilöllisten hoitomallien ja -tekniikoiden myötä osteopaattinen hoito soveltuu kaikenikäisille ja – kuntoisille; vauvasta vaariin. Osteopatialla hoidetaan myös eläimiä, muun muassa koiria ja hevosia.

Opiskelijat
-10%
Eläkeläiset
-10%
5x-sarjakortti
-10%
Hinnasto
Osteopatia 60min 68€