Jooga

Jooga – Tunne kehosi ja mielesi

Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Osallistuminen ei aseta sinulle myöskään mitään erityisiä fyysisiä vaatimuksia. Aloittamisen vaatimuksena on oma halu oman kehosi ja mielesi terveyden paremman tasapainon saavuttamisessa.

Hierontamestan tarjoamissa muissa manuaalisissa hoidoissa (osteopatia, naprapatia, hieronta) asiakkaan rooli on pääasiassa olla passiivinen hoitotunnin aikana. Tiettyjen manuaalisten terapeuttisten vaikutusten saamiseksi tämä on perusteltua. Jooga-tunnilla asiakas on aktiivisempi toimija ja sen tarkoituksena on täydentää muiden Hierontamestan palvelujen tuomaa apua asiakkaidemme terveyden ylläpidossa ja kehittämisessä.

Jooga -tuntien avulla tavoitellaan muun muassa:

  • tasapainoaistin parempaa toimintaa
  • lihasten ja nivelalueiden kivuttoman liikelaajuuden parantumista
  • parempaa lihasaktivaatiota ja lihastasapainoa
  • hengityksen parempaa toimivuutta
  • kehon ja mielen parantunutta hallintaa ja tasapainoa
  • kykyä rentoutua ja hallita stressiä

Perustunti pitää sisällään hengitysharjoituksia, tasapainoharjoittelua, lihasaktivointia, venyttelyä ja mielen hallinnan harjoitteita.

Hierontamestan Jooga -terapia soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille. Yksityistunnit laaditaan sinun tilanteesi lähtökohdista käsin. Tavoitteenasi voi olla parempi arjessa selviytyminen ilman kipuja tai vaikkapa haasteellisimpien asanien (asentojen) oppiminen tai mitä vain tältä väliltä. Voit tulla tunnille (Jooga kahdelle) myös puolisosi/kumppanisi/ystäväsi/kollegasi kanssa, tai osallistua maksimissaan neljän hengen pienryhmätunnille.

Varaa aika itsellesi ajanvarauksestamme. Avoimen mielen lisäksi tarvitset tunnille mukaasi vain mukavan ja joustavan asun. Tunnit pidetään lähtökohtaisesti englannin kielellä. Pienryhmätunneilla on mukana suomenkieltä osaava avustaja. Kielitaito ei kuitenkaan aseta esteitä tunnille osallistumiseen. Kyse on kuitenkin ennen kaikkea kehon kielestä.

HINNASTOKäynti5x sarja10x sarja
Small group / Pienryhmä (60min - max 4) 20€ - 180€
Private class / Yksityistunti (60min) 58€ 250€ 450€
Private class / Yksityistunti (Eläkeläiset) (60min) 45€ 175€ 300€
Yoga for two / Parijooga (60min) 84€(2x42€) 350€ (2x175€) 650€ (2x325€)